Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Суми: відбулась зустріч парафіян учасників АТО та волонтерів25 листопада 2014 року у Свято-Воскресенському кафедральному соборі м. Суми відбулась зустріч парафіян учасників АТО та волонтерів, котрі допомагають сходу України.

Після дружніх бесід та спогадів всі отримали цінні подарунки, котрі надійшли від українців Канади, які надіслала нам пані Ірина Ващук.

Серед подарунків теплі зимові речі, спальні мішки, шатри, теплі куртки та світери, тепла білизна, кава, пічки тощо,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт УПЦ КП. Всі були вдячні канадським українцям за їх турботу.

Член АТО старший пограничник, військовий капелан Валерій Шелудченко знаходиться з бійцями на передньому рубежі війни з російським агресором. Він розповів про будні життя на фронті. Також отець Валерій обмінявся телефонами з друзями-волонтерами. Серед них і відомий на Сумщині волонтер Оксана Федько.

Також наші священики зустрілись з майстрами, які готовлять техніку для захисту Вітчизни. Відбулась цікава бесіда. Майстри з гордістю сказали, що роблять все можливе, щоб техніка в бою не підвела.

                                                                

Суми: відбулась зустріч парафіян учасників АТО та волонтерів

Суми: відбулась зустріч парафіян учасників АТО та волонтерів