Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Старт підготовки до Всесвітньої зустрічі сімейМенше двох років залишилося до наступної Всесвітньої зустрічі сімей, яка запланована на серпень 2018 р. Минулої суботи Церква в Ірландії - господар заходу - в Дубліні офіційно розпочала підготовку до нього,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

Майже 700 делегатів з усіх єпархій, сімейних рухів і організацій, а також ірландського єпископату зібралися на спеціальній конференції під назвою "Радість любові Amoris Laetitia і Всесвітня зустріч сімей в Ірландії". Ця подія стала урочистим відкриттям загального шляху всієї Церкви в Ірландії, який підготує його до прийняття сімей з усього світу.

Примас Ірландії архієпископ Іман Мартін, звертаючись до присутніх, застеріг від сприйняття події як одноразового свято для елітної групи. Він закликав зробити зусилля, щоб цей час приніс плоди як оголошення "Євангелія сім'ї", як в рамках підготовки до зустрічі, так і після її завершення, даючи можливість найбільшій кількості сімей почути послання надії.

IХ Всесвітня зустріч сімей відбудеться 22-26 серпня 2018 року в Дубліні. Вона пройде під девізом: "Євангеліє сім'ї, радість для світу". Форуми проводяться кожні три роки. Перший відбувся в 1994 р в Римі, останній - в 2015 р в Філадельфії. Вони проходили також: в Ріо-де-Жанейро, Манілі, Валенсії, Мехіко, Мілані.