Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Триває місія допомоги ХСП в АвдіївціСлужителі Християнської Служби Порятунку повідомляють, що обстріли міста продовжуються. Є проблеми із постачанням води та електроенергії.

В Авдіївці постійно близько 10-ти рятувальників ХСП здійснюють служіння,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на crs-center.org.

Серед завдань, які вони виконують – це постачання найнеобхіднішого тим людям, які мешкають у найчастіше обстрілюваних районах, а також молитовна підтримка для них.

Крім того, досить часто ХСП допомагає у вирішенні багатьох інших питань забезпечення життєдіяльності міста. Так, транспорт ХСП був задіяний для розвезення дров мешканцям Авдіївки.

«Це завдання виконувалось спільними зусиллями. Місія «Людина у біді» забезпечила постачання дров, соціальні служби міста надали списки тих, хто потребує такого палива, а ХСП забезпечила транспорт для розвезення дров до помешкань», – розповідають служителі ХСП.

ХСП опікується пунктом обігріву в Авдіївці.

На прохання ХСП адміністрація Авдіївської центральної міської лікарні виділила для пункту обігріву ліки першої необхідності: противірусні та антисептичні засоби.

Парафіяни села Дунаївці, що у Хмельницькій області, де місцевим парохом є капелан ХСП о. Валентин, надіслали пральну машину. Вона використовуватиметься для потреб служителів ХСП, які здійснюють своє служіння в Авдіївці.

З Києва на адресу ХСП надійшли пакунки з християнською літературою, яка роздаватиметься мешканцям Авдіївки.