Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Викрадені в Сирії двоє єпископів все ще живіНадійшли хороші новини про двох єпископів з міста Алеппо в Сирії, які були викрадені в 2013 році. У виданні Christian Today привели звіт з асирійського міжнародного інформаційного агентства, де стверджують, що два єпископа все ще живі
,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на СNN.

22 квітня 2013 року було викрадено сирійського православного єпископа Юхан Ібрагім і грецького православного єпископа Алеппо Булоз Язиги.

Сирійський православний єпископ Бейрут Даніель Коурі в своїй промові про чотирирічне зникнення єпископів заявив, що, наскільки він знає, «два єпископи все ще живі, і ті, хто вважають інакше, повинні надати докази».

Два єпископа були викрадені в ході бойових дій під час триваючої сирійської війни. За оцінками, число жертв конфлікту, що мали місце з 2011 року, досягло 470 000 чоловік.

Як повідомляється, єпископи Ібрагім і Язиги повернулися з гуманітарної місії в Туреччині, коли їх викрали, погрожуючи зброєю.

Коурі і інші закликали урядовців і владу допомогти у пошуках зниклих без звістки єпископів.

У своїй обнадійливій промові про двох викрадених єпископів Коурі також засудив «релігійні та етнічні чистки в Сирії, Іраку та Єгипті».