Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Молитовно-просвітницька акція «Покров Богородиці над ненародженими»У Свято Покрову Пресвятої Богородиці, 14 жовтня 2018 року, «Рух за життя» проводить молитовно-просвітницьку акцію «Покров Богородиці над ненародженими», спрямовану на захист життя ще не народжених дітей. День Святої Покрови є в Україні національним святом: адже саме Пресвята Богородиця покривала й захищала наш народ протягом усіх лихоліть.

Окрім того, Свята Покрова є покровителькою українського війська: своєю опікункою вважали її запорізькі козаки та Українська Повстанська Армія. Тому належиться нам просити її, щоби вона захистила найбеззахисніших українських громадян, які ніяк не захищені законодавством: зачатих, але ще не народжених дітей, яких знищують у гінекологічних клініках шляхом аборту. Будемо просити її, щоби вона – Покровителька українського війська – захистила цих жертв найбезжаліснішої та найкривавішої війни усіх часів, яка ведеться не зброєю, а абортивним знаряддям!

Акція розпочнеться Молебнем до Пресвятої Богородиці за мир в родинах та захист життя зачатих дітей о 15.00 год14 жовтня 2018 року біля статуї Богородиці в центрі міста Львова. Відтак  о 17.00 год. 14 жовтня 2018 року запрошуємо на перегляд та обговорення фільму «Чудеса з небес» у  школі св. Софії (м. Львів, пл. Вічева 2).

Просимо усіх людей доброї волі, а особливо християнські громадські та молодіжні організації долучитися до цієї акції. Захистімо тих, хто найбільше потребує нашого захисту.

«Маріє, покрове світу, ширший від оболоків, радуйся і спаси тих, що на Тебе уповають»

ЛОГО Товариство «Рух за життя»

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ugcc.lviv.ua