Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Президент Папської Ради в справах душпастирства мігрантів та подорожуючих відвідає Україну Кардинал Антоніо Марія Вельйо, Президент Папської Ради душпастирства мігрантів та подорожуючих, на запрошення архиєпископа Мечислава Мокшицього, Митрополита Львівського латинського обряду, у днях від 21 до 24 листопада 2013 р. здійснить душпастирській візит в Україну.

У повідомленні Папської Ради зазначається, що візит збігається з відзначенням 80-ї річниці Голодомору. А головною метою візиту є участь у посвяченні відреставрованих приміщень Курії Львівських Митрополитів латинського обряду, що відбудеться 22 листопада.

Перебуваючи у Львові, кардинал Антоніо Марія Вельйо матиме зустрічі з представниками місцевої влади. У п’ятницю, 22 листопада, він співслужитиме під час урочистої Святої Меси з нагоди 5-ї річниці служіння архиєпископа Мечислава Мокшицього на Львівській архиєпископській катедрі, під час якої передасть вітання від Святішого Отця, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

У суботу, 23 листопада, Президент Папської Ради душпастирства мігрантів та подорожуючих зустрінеться з викладачами та студентами Львівського Теологічного Інституту ім. Йосифа Більчевського, де виголосить доповідь на тему актуального стану та душпастирства міграції.