Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Жодна мета, політична або соціальна, не виправдовує вбивство невинних людей?- заява РКЦ в УкраїніЗі смутком спостерігаємо, як мирне населення стає мішенню тих, хто сіє смерть і ненависть в нашій улюбленій Батьківщині. Ми, римсько-католицькі єпископи в Україні, у відповідь на такі варварські акти, однозначно стверджуємо, що жодна мета, політична або соціальна, не виправдовує вбивство невинних людей.

«Що ти вчинив? Ось голос крови брата твого кличе до мене з землі» (Книга Буття 4, 6). Ці слова Бога, звернені до Каїна після вбивства його брата Авеля, сьогодні для нас актуальні, як ніколи. Ми закликаємо тих, хто здійснює такі злочини до шляху, який Сам Бог запропонував нам: тихі успадкують землю, чисті серцем побачать Бога, миротворці назвуться синами Божими (пор. Матея 5, 3-10).

Сьогодні ми плачемо з тими, котрі оплакують загиблих і поранених. Усіх постраждалих, їхні родини та близьких огортаємо молитвою. Разом із нами уся Римсько-Католицька Церква в Україні духовно підтримує вас у ці трагічні моменти.

Пресвята Діва Марія, молись за нас!

 Конференція Римсько-католицьких єпископів в Україні.

Львів, 24.01.2015


Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Католицький медіа-центр.