Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

«Карітас-Київ» підтримав фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе»8 листопада директор БФ «Карітас-Київ», о. Роман Сиротич взяв участь у фестивалі творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе».

Даний захід проходить вже сімнадцятий рік поспіль. Його організацію підтримали БФ «Карітас-Київ», Дніпровський районний центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді, та іншими організації та установами. З нагоди фестивалю директор БФ «Карітас-Київ» отримав грамоту від голови Дніпровської адміністрації м. Києва.«Вручила нагороду заступник голови Дніпровської РДА – Загородня Алла Вікторівна. У своєму слові Алла Вікторівна високо оцінила працю Карітасу, наголосивши на неоціненний вклад у соціальну сферу», – повідомляє Кочубей Алла, керівник соццентру Карітас Київ.

Зазначимо, що районний фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» проводиться вже XVIІ рік поспіль. Цьогорічний захід розпочався з цікавої виставки дитячих творчих робіт, які дивували особливими талантами, неповторними творчими шедеврами. У фестивалі прийняли участь 200 дітей з особливими потребами Дніпровського району міста Києва: вихованці спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат № 18; № 26; вихованці ДНЗ № 591; ГО «Милосердя та інтелект»; Київський міський комплекс соціальної адаптації інвалідів з розумовою відсталістю; Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва; БО «Школа життя», Центр соціально-психологічної реабілітації Дніпровського району.

Всі учасники заходу відвідали виставку творчих робіт та насолодились виступами юних талантів, які продемонстрували вміння співати, грати на музичних інструментах, читати вірші, танцювати. 

Наприкінці заходу в урочистій атмосфері відбулося нагородження дипломами та подарунками всіх учасників фестивалю «Повіримо у себе», а переможці районного туру візьмуть участь у міському Фестивалі творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повіримо у себе», який відбудеться в Київському Палаці дітей та юнацтва 28 листопада 2017 р.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу БФ «Карітас-Київ»