Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

УПЦ КП перерахувала українській армії 500 тисяч гривеньГлава Української православної церкви Київського патріархату, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прогнозує поразку президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це він сказав на прес-конференції в Києві.

Він впевнений, що там, де є неправда - там немає Бога, і там завжди є поразка.

”Тому, я не пророк, але те, що вчинив Путін по відношенню до України - це принесе велику біду російському народу, таку ж саму біду, як приніс Гітлер для німецького народу, тому що вони діють однаково, вони обидва: і один і другий - агресори”, - наголосив Філарет.

Зазначимо, раніше українські православні церкви Київського і Московського патріархату одностайно засудили сепаратизм і категорично виступили проти того, аби священики підтримували ті чи інші політичні чи геополітичні рухи.

Також стало відомо, що Київська Патріархія сьогодні, 31 березня 2014 року, для підтримки Збройних сил України перерахувала на рахунок Міністерства оборони України 500 000 (п'ятсот тисяч) гривень. Про це повідомив на прес-конференції Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

"Сьогодні Київська Патріархія перерахувала на рахунок міністерства оборони 500 тисяч гривень. Це тільки початок. Я думаю, що Церква Київського Патріархату збере достатню кількість, яка буде свідчити про те, що ми допомагаємо" - повідомив Предстоятель Київського Патріархату.

Раніше Патріарх Філарет закликав віруючих та всіх людей доброї волі підтримати українське військо у цей непростий час.

Нагадаємо, що станом на 28 березня на рахунки Міноборони України в рамках акції "Підтримай українскьку армію" надійшло більше 60 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб.

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт УПЦ КП та УНН.