Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Протоієрея-терориста Луганської Єпархії УПЦ МП Володимира Марецького тимчасово заборонили у служінні27 травня під головуванням архієпископа Луганського і Алчевського Митрофана у Луганському єпархіальному управлінні УПЦ відбулося засідання єпархіальної ради, в ході якої була розглянута ситуація із затриманням клірика Луганської єпархії прот. Володимира Марецького.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, у результаті збройного протистояння бойовиків з силами АТО затримано 13 осіб. Серед них - керівник групи прот.Марецький, який є, настоятелем одного з місцевих храмів Московського патріархату Луганської єпархії, і звинувачення його в збройному нападі на виборчі дільниці 25 травня цього року.

Розглянувши ситуацію, єпархіальна рада прийняла рішення «ще раз свідчити про категоричну неприпустимість участі священнослужителів у будь-яких політичних акціях, тим більше в силових діях із застосуванням зброї, як про це чітко і ясно свідчать Священні канони».

До остаточного з'ясування всіх обставин справи прот. Володимир Марецький відсторонений від виконання пастирських обов'язків. Для остаточного ухвалення рішення, згідно Священних канонів, будуть направлені запити в компетентні органи про надання офіційних документів про хід розслідування за даним фактом,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт Луганської Єпархії УПЦ.