Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Цей короткометражний фільм несе неймовірно потужне та вражаюче послання. Фільм "Сповідь" Джона Лароу з Південної Кореї став кращим короткометражним фільмом на Міжнародному католицькому кінофестивалі. Крім цього отримав 5 нагород на інших Міжнародних кінофестивалях,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на slovo.today.

"Сповідь" розповідає історію молодого священика, що сповідає чоловіка похилого віку, який визнає гріх вбивства, вчиненого ним двадцять років тому. Чоловік пронизаний провиною і болем за той вибір, який він зробив, втікши тоді з місця аварії, щоб уникнути поліції. Оскільки деталі його злочину продовжують розгортатися, священик раптом усвідомлює, що він має дуже особисте відношення до тієї історії.
У сюжеті є неймовірний і несподіваний поворот, коли ми дивимося на священика, який фізично, емоційно і духовно бореться з тим, як правильно зреагувати під час сповіді. Чи відповість священик гнівом чи милосердям? Запрошуємо всіх до перегляду цього короткометражного фільму.