Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Дніпропетровські байкери з клубу "Ангели" в кінці квітня вирушать в паломництво на Афон за чудотворною іконою, спеціально написаною для храму на честь ікони Божої Матері "Іверська".

Раніше з проханням написати ікону до кращих іконописців Святої гори звернувся настоятель згаданого храму в Дніпропетровську протоієрей Микола Несправа.

Ікону писали два роки дорогими фарбами на кипарисовій дошці. Висота ікони - два метри. До травня вона повинна бути готова. "Для того, щоб привезти ікону до Дніпропетровська, на Святу гору я вирушаю разом зі своїми друзями з байкерського клубу "Ангели", - розповів священик журналістам.

Делегація буде складатися з восьми чоловік. За словами отця Миколи, з точки зору безпеки руху це оптимальний склад для мотоциклетної колони. У той же час священик зазначив, що охочих поїхати набагато більше, тому не виключено, що колон буде дві, - повідомляє християнський портал КІРІОС, посилаючись на interfax-religion.

"Ми відвідаємо святі місця по всьому маршруту довжиною сім тисяч кілометрів. Ми будемо їхати до Греції через Молдову, Румунію і Болгарію. Побуваємо в грецькому місті Салоніки, який є побратимом міста Дніпропетровська. Там нас чекають місцеві байкерські клуби", - розповів настоятель