Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Апостольське повчання Папи Франциска українською мовою представлять у Львові5 червня у Львові вперше представлять переклад українською мовою Апостольського повчання Святішого Отця Папи Франциска «Радість Євангелія».

Презентація розпочнеться об 11.30 у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 53). Про це повідомила с. Луїза Цюпа, СНДМ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

Цим документом, що є підсумком ХІІІ Загальної Асамблеї Синоду Єпископів, яка була скликана та пройшла під проводом Папи Венедикта XVI і була присвячена новій євангелізації, Папи Франциск завершив Рік віри в католицькій Церкві, вручивши Апостольське напоумлення представникам усіх континентів під час Святої Меси з нагоди закриття Року віри, що була відслужена у неділю, 24 листопада 2013 року. А презентація цього документу відбулась у прес-центрі Ватикану 26 листопада 2013 року.

Апостольське напоумлення Папи Франциска «Радість Євангелія» тепер перекладено української мовою і про його презентацію, як також про представлення видання Нового Завіту з деякими уточненнями, відредагованого відповідно до норм сучасної літературної мови, розповість Сестра Луїза Цюпа, Служебниця Непорочної Діви Марії, заступник Голови Патріаршої Катехитичної комісії УГКЦ, директор Катехитично-педагогічного інституту УКУ. С. Луїза окремо звернулась батьків та родин, як в Україні, так і поза її межами, закликаючи подбати про християнське виховання та катехизацію дітей, і запрошуючи на літні християнські табори, як от «Канікули з Богом»

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт Львівської Архиєпархії УГКЦ та Радіо Ватикан.