Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

У Донецькій області терористи застрелили священикаУ Костянтинівці (Донецька область) на блокпосту сепаратисти застрелили православного батюшку, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на PRAVDA та PRAVOSLAVIE.

У п’ятницю, 9 травня, ЗМІ повідомили про загибель священика на одному з блокпостів Донецької області. Сорокарічний Павло Жученко був застрілений, причому вісьмома (!) вогнепальними пострілами, коли їхав за кермом свого авто, на трасі між містами Дружківка та Костянтинівка у ніч з четверга, 8-го, на п’ятницю, 9-го травня.

У Горлівській єпархії факт загибелі підтверджують. Більш детальну інформацію надати не можуть, адже священнослужитель уже деякий час перебуває за штатом.

Міліція Костянтинівки, неподалік від якої сталося вбивство, вже відкрила кримінальне провадження. У соціальній мережі Фейсбук з’явилося повідомлення, що загиблий – протоєрей Павло Жученко був настоятелем храму святого благовірного князя Дмитрія Донського, що у місті Дружківка на Донеччині.

Як відомо, в Костянтинівці українські військові проводять антитерористичну операцію. У місті терористи захопили міськраду, намагалися захопити телевежу і періодично обстрілюють машини.