Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.


Тисячі християн-протестантів Південної Кореї протестували проти проведення асамблеї ВРЦ

Тисячі християн-протестантів - адептів фундаменталісьських поглядів 30 жовтня вийшли на вулиці, щоб висловити протест проти проведення асамблеї Всесвітньої ради Церков, яка проходить в Пусані (Південна Корея), - повідомляє «Idea» .

Чи не менше 5 тис. осіб - а, за даними демонстрантів, їх було 40 тис. - звинуватили учасників асамблеї ВРЦ, яка проходить в Пусані з 30 жовтня по 8 листопада, у "змішуванні релігій". На плакатах, які тримали демонстранти, релігійний плюралізм в дусі ВРЦ був названий «відпадінням» від християнської віри. «Тільки Ісус є істина», - вважають протестуючі віруючі. За даними Християнського ради Кореї (Christlicher Rat Koreas), демонстранти в Пусані зажадали від учасників ВРЦ покинути країну, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на NEWS.

ВРЦ наразі об'єднує 345 євангелічних, православних і англіканських Церков і еклезіальних спільнот, членами яких є більше 500 млн. чоловік в 110 країнах світу.

Нагадаємо: як уже повідомляв Християнський портал КІРІОС, Папа Франциск привітав вітальним листом  відкриття Десятої Загальної Асамблеї Всесвітньої Ради Церков, що триває у південнокорейському місті Пусан.