Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

На Луганщині терористи разом з православними священиками захопили 8 вересня бойовики т. зв. "ЛНР" захопили будівлю протестантського храму в місті Антрациті (Луганська область). Озброєні люди з двома священиками православної церкви МП зайшли в молитовний будинок і зажадали всіх звільнити приміщення.

Нагадаємо: в підвальному приміщенні місцевого «Дому молитви для всіх народів» було організовано бомбосховище та благодійна кухня. Крім цього, в молитовному домі постійно знаходилися люди з обмеженими можливостями, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на INFORMATOR.

А також: як уже повідомляв Християнський портал КІРІОС, у липні в Луганську терористи "ЛНР" закрили римсько-католицьку парафію Святої Діви Марії. В той же час терористи "ДНР" захопили Храм Покрови Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви в Донецьку. Також стало відомо про те, що 15 серпня приміщення монастиря Усіх святих українського народу Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії (ССНДМ) в Донецьку (вул. Свідерського, 35) захопили сепаратисти.

На Луганщині терористи разом з православними священиками захопили