Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

В Донецьку пропав греко-католицький священик

У Донецьку пропав о. Тихон Кульбака, священник УГКЦ, один із організаторів молитовного марафону за мир і єдність в Україні, який щодня проходить на центральній вулиці обласного центру. Його телефон вимкнений і на парафії священнослужетель не з’являється, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на RISU.

Друзі, більше доби немає жодного зв'язку з о.Тихоном. Напередодні, як відомо, він отримував погрози на свою адресу.  Про це повідомляє на сторінці у Facebook греко-католицький священик із Донецька о. Юрій Юрчук. Прохання поширити цю інформацію! Також велике прохання про молитву!

«Пропав греко-католицький священик о. Тихон (Сергій Кульбака). Вчора вранці о. Тихон виїхав на своєму автомобілі у невідомому керунку й досі не виходить на зв'язок, телефон відключений. Родичам, друзям і духовенству про свої наміри покинути місто Донецьк о. Тихон не повідомляв, в парафії, де він, зазвичай, служить, не з'являвся», - зазначив пастор.

За його словами, рініше до священнослужителя УГКЦ неодноразово надходили погрози. Так само зловмисники фарбою розписали погрозами та образами його автомобіль.

Священик УГКЦ Тихон Кульбака є секретарем міжконфесійної Ради Церков і релігійних організацій Донецької області, громадським діячем, одним із організаторів молитовного марафону в Донецьку.