Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Дискредитація УПЦ КП на Херсонщині та волонтерського руху.(ВІДЕО)Дискредитація УПЦ КП на Херсонщині та волонтерського руху. Такі цілі, за словами Священик УПЦ КП капелана о. Ігоря Петренко могли переслідувати люди, які звинуватили його в торгівлі зброєю і ініціювали проведенням обшук в його квартирі.

«Перше - для того, щоб дискредитувати Київський патріархат перед приїздом Онуфрія і Новинського. Друге - це може бути Масова акція проти патріотів України і волонтерів. Третій момент стосується особисто мене 5 грудня була прес-конференція, яка стосувалася полонених, і я говорив правду про те, що сталося, назвав певні прізвища, привів певні факти », - розповів священик.

Нагадаємо, 13 грудня, в квартирі в Священик Ігоря Петренко поліція провела обшук: шукали зброю, боєприпаси, а також телефони та SIM-карти, за допомогою яких, як було сказано в постанові про проведення обшук, священик нібито міг зв'язуватися зі спільниками.

За словами священик, ніяких речових доказів, які б свідчили про протизаконну діяльність, поліцейські в його будинку не знайшли.
«Поліцейський відхрещуються. Кажуть, що все це - не їхня ініціатива. Але хтось же це організував », - сказав капелан.

16 грудня о. Ігоря Петренко викликали на допит з ГУ НП в Херсонській Області в якості свідка. Тоді ж біля будівлі ГУ НП пройшла акція на його підтримку.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на nikcenter.