Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Чернець Ордена Ісусівців(ТІ) викрадений в південній Нігерії. Священик Семюель Оквідегбе, 50-річний нігерійський єзуїт, був викрадений 18 квітня.

Священик Семюель Оквідегбе, 50-річний нігерійський ісусівець, був викрадений 18 квітня на дорозі, що сполучає Бенін-Сіті з Оніча,-  повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Седмицю.

Згідно з інформацією французького видання "La Croix", Оквідегбе повинен був відправитися в місце віддалене в 150 милях від духовного центру, який він очолює і де він проживає разом з трьома побратимами по ордену. Його автомобіль був знайдений поліцією, яка займається розслідуванням викрадення священика. На даний момент поліція не має інформації про місцезнаходження зниклого ченця.

Рігоберто Кіунга Мусенге, регіональний секретар Ордену Товариства Ісуса (ТI) по Африці і Мадагаскару, повідомив, що двоє інших людей були викрадені разом з Оквідегбе.

З 2016 року кілька католицьких священиків були викрадені в Нігерії, особливо в південних регіонах. Сильвестер ГПМК, президент нігерійської асоціації парафіяльних священиків (Nigeria Catholic Diocesan Priests Association - NCDPA) визначив "недавню хвилю викрадень священиків і ченців як напад на Церкву".