Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Демонстрація сили противників вступу в шлюб для всіх у Франції

Францію охопили мітинги проти одностатевих "шлюбів". Християн і мусульман у спільній протестній ході об'єднала загроза знищення традиційних сімейних цінностей.

У неділю, 13 січня. в Парижі відбулася маніфестація проти законопроекту про легалізацію гомосексуальних "союзів" і дозволу на "усиновлення" дітей "парами" з одностатевою орієнтацією. Сотні тисяч людей продемонстрували свою підтримку протестному руху.

Згідно повідомлень Радіо Ватикану, на заклик католицької громади "MANIF для всіх», опозиціонери одностатевих "шлюбів" і гей-"виховання" пройшли в трьох парадах, перш ніж зійшлись усі на Марсовому полі біля Ейфелевої вежі, і звідти рушили маршем вулицями міста.

Серед основних організаторів і учасників мітингу - праві політичні сили Франції, Католицька Церква і мусульманське населення країни. Організатори мають намір продовжувати протести доти, поки парламент 29 січня не розгляне відповідний законопроект.

Архієпископ Паризький кардинал Андре Вен-Труа з радістю підкреслив, що головною вимогою демонстрантів є організація громадських слухань з приводу легалізації одностатевих "шлюбів". Так, деякі з організаторів руху проти цих содомитських "подружжів" пропонують влаштувати загальнонаціональний референдум, висловлюючи невдоволення тим, що нинішня влада Франції будь-що просуває "реформу", яка зачіпає "фундаментальні основи суспільного життя".

Законопроект, що дозволяє гей-"парам" укладати "шлюби" і "усиновляти" дітей, був схвалений урядом Франції 7 листопада 2012 року. Слухання в парламенті з цього питання планується провести до кінця січня 2013 року.

Ця подія також прийняла міжнародний характер. Схожі акції вібулися в Лондоні, Брюсселі, Мадриді, Барселоні, Вашингтоні, Єрусалимі, Москві, Токіо і Римі. В італійській столиці десятки людей зібралися біля посольства Франції на площі Фарнезе.

Організатори зазначають, що цей захід спрямований на захист "Природної сім'ї, яка складається з (одного) чоловіка та (однієї) жінки, природного походження і права дітей на батька і матір".

  До слова кажучи, не всі у світі поважають такі думки. Приміром, "активістки" сумнозвісного й скандального руху FEMEN провели чергову блюзнірську акцію - цього разу в Римі під час богослужіння Папи Бенедикта XVI. Оголені тіла горе-"активісток" були розписані написами "In gay we trust ("Ми віримо в геїв)": вочевидь, феменок розсердило те, що Римський Архиєрей в своїх проповідях називає гомосексуалістів "загрозою людства".