Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Вірні УГКЦ відсвяткували День Бога ТворцяЧотирнадцятого вересня Українська греко-католицька церква відзначає початок літургійного року та день прославлення Бога Творця, в який дякують Небесному Отцеві за щоденні ласки отримання дарів. У різних куточках нашої держави парохи проводилиВірні УГКЦ відсвяткували День Бога Творця молебні та відправи. 

Зокрема, о. Микола Пришляк, референт Бюро УГКЦ з питань екології Львівської архієпархії відвідав села Новосілки та Якторів Глинянського деканату, де розповів присутнім про екологічний вимір віри, зазначивши, що християнин кожного дня має безліч нагод для того, щоб виправдати довір’я нашого Творця до нас.


 

Вірні УГКЦ відсвяткували День Бога ТворцяУ Харківському військовому госпіталі о Михайло Неїжмак, референт Екобюро Донецького екзархату, спільно з настоятелем, о. Миколою Семеновичем, в часі Божественної літургії молилися за збереження Богом створеного світу та за встановлення миру у ньому. У проповіді до вірних отці відзначили, що руйнування та невинних жертв можна було б уникнути, якщо б ми навчились дивитись на світ очима нашого Творця.Вірні УГКЦ відсвяткували День Бога Творця


Семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії разом із наставниками взяли участь у подячному молебні до Бога Творця, який очолив о. Михайло Дзуль – референт Бюро УГКЦ з питань екології Івано-Франківської архієпархії УГКЦ. Звертаючись до присутніх, отець Михайло закликав бережливо ставитися до природних ресурсів та бути добрими господарями на землі, котру нам ввірив Господь.


Ірина Олійник для Християнського порталу КІРІОС, за матеріалами на Інформаційної служби Бюро УГКЦ з питань екології.