Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

60 кг зібраної макулатури – це одне збережене дерево в наших лісахВ львівській гімназії «Євшан» вже декілька днів триває Всеукраїнська екологічна акція «Здай макулатуру – збережи дерево». Референт Бюро УГКЦ з питань екології Львівської архієпархії о. Микола Пришляк навідався до цього навчального закладу, щоб заохотити до цього доброго Божого діла якнайбільше дітей.

Радо зустріла екосвященика директор гімназії п. Божена Назар, котра активно разом із своїми учнями долучилася до даної справи.

Звертаючись до учнів, отець наголосив:

«Маємо надію, що дана акція – це початок доброї співпраці між гімназією та екологічною церковною структурою, адже саме молодь є тією рушійною силою, яка зможе виправити екологічні проблеми сьогодення, усвідомлюючи, що світ є створений Богом».

В стінах гімназії Всеукраїнською акцією займається учнівське самоврядування. Школярі, по завершенню даного заходу, мають на меті витратити виручені кошти на добрі справи, а також і прикрасити цей Богом створений світ деревами, як нагадування всім, що 60 кг зібраної макулатури – це одне збережене дерево в наших лісах.

 

Про це ,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Інформаційну службу Бюро УГКЦ з питань екології.