Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Стрийська єпархія запрошує долучитися до святкування Тижня подружжя в Україні«Дорогі подружжя та сім’ї! З нагоди Тижня подружжя в Україні, який триватиме цього року з 12 по 19 травня, Єпархіальний інституту душпастирства подружжя та сімї свв. Йоакима і Анни Стрийської єпархії УГКЦ приготував для Вас кілька цікавих  пропозицій, які допоможуть Вам приділити більше часу для удосконалення подружніх стосунків та укріплення Вашого родинного життя. Перегляньте уважно ці пропозиції та обов’язково скористайтесь із них», – о. Тарас Бабій, ректор Єпархіального інституту душпастирстваподружжя та сімї свв. Йоакима і Анни.

✓ Молитва за подружжя та сім’ю

Заохочуємо до участі у Молебнях до Пресвятої Богородиці, які впродовж тижня будуть служитися парафіях Стрийськоїєпархії  у наміренні за святість сімейного життя. Рівно ж в часі проповідей будуть представлені цікаві історії святих подружь різних куточків світу, які заслуговують на увагу та гідні до наслідування.

✓ Романтичні зустрічі для подружніх пар у супроводі священика

Окрім затишної атмосфери та смачного десерту, учасникам романтичних вечорів буде запропоновано роздумати над окремими питаннями, які покликанні оживити подружню любов та поглибити взаємини у сім’ї. Зустрічі проходитимуть 14, 15 травня 2019 р. у ресторан «Опал», вул. Героїв Небесної Сотні, 4, м. Стрий (20.00 – 21.30 год.). Вхід лише за квитками, які можна отримати у захристії греко-католицьких храмів м. Стрия, або зателефонувавши за номером: +380688970220, +380931488481

✓ Перегляд сімейних фільмів

Якщо Ви мало часу проводите з сім’єю, та шукаєте хорошої нагода наверстати втрачене, то ми запрошуємо Вас на перегляд цікавих та змістовних фільмів на великому екрані. Показ фільмів відбуватиметься 16, 17, 18 травня 2019 року (20.00 – 22.00 год.) у приміщені Районного будинку культури м. Стрий (вул. Євгена Коновальця, 8). Вхід вільний.

✓ Безкоштовне медичне обстеження

Запрошуємо скористатись з можливості первинної консультації терапевта та скеруванням на інструментальні та лабораторні обстеження (кардіограма, загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналіз глюкози). Також буде можливість пройти цитологічне дослідження (скринінговий тест), в рамках профілактики раку шийки матки. Послуги надаватимуться з 13 по 17 травня, 9:00 – 11:00, у діагностичному центрі ІРИДОМЕД,  вул. Болехівська 1, м. Стрий. Кількість пацієнтів обмежена (орієнтовно 10 осіб на день). Для забезпечення порядку та комфорту обстеження просимо заздалегідь зателефонувати та зареєструватися за телефоном: +380675047913+380324571329.

Також при Стрийській центральній міській поліклініці Ви зможете безкоштовно пройти мамографію, з метою профілактики раку молочних залоз. Локація: вул. Дрогобицька 50, кабінеті мамографії №5, щоденно з 9.30 до 14.00 год. (крім суботи та неділі).

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на stryiugcc.org.ua