Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Протестанти в Швейцарії почали приймати пожертвування в криптовалютіЗ недавнього часу в Цюріху євангельські християни ICF почала приймати пожертвування в криптовалюті(вид цифрової валюти, емісія та облік якої засновані на асиметричному шифруванні і застосуванні різних криптографічних методів захисту, таких як Proof-of-work та/або Proof-of-stake),- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на СNL та newsweekcom.

Як зазначається, спільнота відвідує в основному молодь, і лідери ICF вирішили йти в ногу з часом.

«Ми захоплені будівництвом спільноти, яка говорить мовою нашого часу і з'єднує сьогоднішніх людей всіх шарів суспільства», - написали у зв'язку з введенням пожертвувань в біткоіни в Instagram ICF.

Прес-секретар протестантської спільноти Ніколас Леглер зазначив, що в ICF впевнені, дані технології вже дуже скоро стануть приналежністю повсякденної реальності.

ICF - одна з найбільших протестантських спільнот в Швейцарії. Офіційний сайт спільноти закликає послідовників «приєднатись» до спільноти прямо там, де вони є, і стверджує, що спільноту була «народжена з бачення - побудувати динамічну, відчутну спільноту, яка знаходиться прямо в серцебитті часу».