Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

На Закарпатті злодії викрали 150 кг дзвін з храмуДо чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священика римо-католицького храму із села Лисичево про те, що невідомі особи скоїли крадіжку великого церковного дзвона. 


Як з′ясувалося, у селі Лисичево проводяться будівельні роботи у новому римо-католицькому храмі. Священик і сам щодня, разом із будівельниками, тут працює. І от, вийшовши в обідню пору на подвір′я, він звернув увагу на те, що з дзвіниці зник найбільший з трьох дзвонів, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Мукачево.нет. Після цього він звернувся до правоохоронців. Викрадений дзвін виготовлений із сплаву срібла, бронзи та латуні, вагою понад 150 кг. Виготовили його в Польщі під замовлення у 1994 році.


Правоохоронці проводять заходи по встановленню зловмисників, у яких піднялась рука на церковне майно. Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце знаходження викраденого церковного дзвона, або осіб, які причетні до цього зухвалого злочину, просимо зателефонувати за номерами: 102 або 067-793-62-16. Конфіденційність та анонімність гарантуємо, Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.