Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

В Івано-Франківську проводять практичні тренінги працівників економічних відділів УГКЦВпродовж трьох днів, з 13 по 15 червня, в Івано-Франківську працівники економічних відділів єпархіальних структур УГКЦ беруть участь у практичному тренінгу, метою якого є навчити їх працювати у команді, виконуючи управлінські функції. Організаторами семінару став БФ «Реновабіс», спільно з Інститутом лідерства та управління УКУ.

На тренінг з’їхалися 19 працівників з Тернопільсько-Зборівської Архієпархії, Коломийської, Чернівецької, Бучацької, Кам’янець-Подільської та Мукачівської єпархій. З Івано-Франківської Архієпархії на зустрічі присутні представники Фінансового відділу, на чолі з Віце-економом прот. Віталієм Максимівом.

Загалом семінар покликаний представити роль курії в Єпархіальній виконавчій структурі, переваги та недоліки різних типів організаційних структур та ряд інших цікавих тем. Головний же наголос модератори ставлять на роботу в команді, ролі та завданні лідера на кожному етапі її формування та діяльності.

Серед цьогорічних лекторів до Івано-Франківська завітали Н. Бордун, А. Рождественський та В. Лесюк. Усі вони є добрі знані в Українському Католицькому Університеті (м. Львів) та радо погодилися поділитися своїми знаннями з працівниками єпархіальних структур нашої Церкви.

«Такі зустрічі допомагають налагодити хороші відносини з представниками різних єпархій та, безумовно, стануть у нагоді усім, кого єпархіальний єпископ покликав на допомогу в управлінні єпархіальними структурами», - вважає д-н Віталій Лаврись з Чернівецької єпархії.

В свою чергу, д-н Маркіян Букатчук з Івано-Франківська зазначив, що дані зустрічі є вкрай необхідними для того, щоб працівники курій та економічних відділів зокрема могли розвиватися в правильному напрямку:

«Для нас дуже важливо є постійно старатися прямувати до саморозвитку, оскільки ми працюємо з людьми, слід завжди правильно шукати спільну мову з усіма. Хочу висловити свою вдячність БФ «Реновабіс» та Інституту лідерства та управління УКУ, за організацію та проведення цього тренінгу», - сказав д-н Маркіян у коментарі Прес-службі Івано-Франківської Архієпархії.

Даний семінар завершиться завтра, а всі його учасники отримають відповідні сертифікати,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ugccifua.