Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Голос, що дає надію: благодійний концерт Лілії Юрків23 вересня в Чортківському районному комунальному будинку культури ім. К. Рубчакової відбувся благодійний концерт чудової співачки Лілії Юрків. 

Перед початком вступне слово мав о. Мар’ян Лемчук, голова комісії у справах молоді Бучацької єпархії УГКЦ. Далі розпочався концерт, у якому крім самої Лілії, взяли участь і її друзі.

«Ця надзвичайно життєрадісна дівчина полонила кожне серце своїм кришталево чистим і мелодійним голосом. Щоразу після виступу зал буквально “вибухав” оплесками та оваціями. Від деяких пісень у багатьох слухачів очі зрошувались слізьми…

Ліля – це приклад для багатьох людей, які в стані депресії через тяжкі травми чи хворобу. Вокальний талант допомагає дівчині не лише не впадати у відчай через свій стан здоров’я, а й допомагати іншим. Вона часто проводить благодійні концерти зі збором коштів для інших потребуючих. А знедавна Ліля своїм співом збирає гроші і на своє лікування. Хотів б просити всіх, хто вчора не зміг бути на концерті і здійснити пожертву Лілії у лікуванні, долучіться до цієї справи (5168 7573 6580 8981 – Приват банк, отримувач – Юрків Лілія Олександрівна)», - поділився у розмові учасник концерту Олексій Гуска.

Після концерту с. Соломія Чигис із Згромадження сестер Пресвятої Родини, духовний наставник дівчини, щиро подякувала всім за присутність на концерті та чуйні, небайдужі серця. 
Слова вдячності та підтримки Лілії Юрків та її батькам прийшли виразити також заступник голови Чортківської райдержадміністрації Йосифа Овод, начальник відділу культури, туризму національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації Галина Чайківська та в.о. директора Чортківського РКБК ім. К Рубчакової Людмила Майданик.

 

  Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Бучацької єпархії УГКЦ