Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Карітас презентує курс “Основи батьківства”Карітас Київ подбав про організацію простору для проведення курсу «Основи батьківства». Цей захід скерований на чоловіків, ветеранів АТО, які виховують своїх дітей. Планується провести вісім зустрічей.

Організатор: Міжнародний центр батьківства, тренер – Сергій Цвєтков.

Варто зазначити, що напередодні Карітас Київ провів два майстер-класи: «Чотири виміри батьківства». На цих заходах було виявлено комплекс проблем, які є актуальними для батьків. Напрацьована теоретична база стала корисною для розробки курсу «Основи батьківства».

Тренер Сергій Цвєтков, спираючись на власний досвід та реальні приклади із життя, зосередив увагу на найбільш поширених проблемах та помилках, які допускають батьки у вихованні своїх дітей. Тренер надав бенефіціарам ряд конкретних порад та прийомів, які будуть корисними у виховному процесі.

Ініціатива здійснюється в межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», що реалізується за підтримки BMZ 

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС  з посиланням на caritas-ua.org