Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

«Розколяда» для родин переселенців з Донбасу у Львові10 лютого 2019 року в реколекційному центрі Отців Редемптористів у Львові відбулася «Розколяда» для родин переселенців з Донбасу. Духовно-культурний захід, у якому взяли участь Преосвященний Владика Степан Меньок, Екзарх Донецький, понад 30 осіб, вимушено переселених, і дівчата з соціального центру, організувала с. Єроніма Вовчак, СНДМ.

Зустріч розпочалася спільною Божественною Літургією в храмі св. Йосафата, яку очолив і виголосив проповідь Владика Степан, і продовжилася спільною трапезою і святковим концертом колядок у реколекційному центрі Отців Редемптористів.

Квінтет з Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла мелодійним і професійним виконанням розпочали прославу Новонародженого Спасителя, а продовжили його присутні учасники щирим співом колядок і декламуванням віншівок , які заздалегідь приготували родинами або виконували спонтанно. Родинна, невимушена атмосфера принесла у кожне серце багато радості, умиротворення і надії на краще, як ділилися учасники свята.

Захід завершився спільним читанням Слова Божого і молитвою.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ssmi-ua.org