Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Святкування Великодня на парафії Архистратига Михаїла м. ЛюботинаУ Світлий понеділок, за традицією на парафії Архистратига Михаїла м. Люботина Харківської області, планувалося провести веселі гаївки з кулешем і руханками. Але Господь розпорядився інакше – зранку пішов дощ, вносячи корективи в людські плани. Але святковий настрій від цього не погіршився, навпаки.

Святкуючи в класі, парафіяни разом з адміністратором  о. Ігорем Табакою, братами-семінаристами та гостями мали змогу переглянути чудову виставу, яку разом з їмостю Іриною підготували юні парафіяни в часи посту, а також стати активними покупцями смаколиків на благодійному ярмарку, проведеному з ініціативи дітей для хворого Олежика, яким опікується парафія.

Дітки особисто відчули, як це чудово творити добро для іншого і на власноруч зароблені кошти мати змогу жертвувати їх ближньому. Дитячі очі світились такою щирою радістю, а ми дорослі раділи разом з ними!

Довірлива, дружня атмосфера свята звичайно не обійшлася без пісні! Гості парафії, а тепер вже друзі, брати-семінаристи зі Львівської Духовної Семінарії Микола та Назарій потішили присутніх чудовим виконанням українських народних пісень – сумних, веселих, повстанських. Кожен віднайшов “свою” пісню, яка зачепила душу і заспівав разом з братами, наповнюючи всіх невимовною Божою благодаттю.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ugcc.kharkiv.