Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило відвідає Україну для участі в інавгурації новообраного Президента Віктора Януковича 25 лютого. Информационное агентство "Українські Новини"
Про це журналістам повідомив голова синодального інформаційно-просвітницького відділу Української православної церкви Московського патріархату протоієрей Георгій Коваленко. 
"Він прибуває в Україну на запрошення новообраного Президента (Віктора Януковича)", - сказав протоієрей. 
За словами Коваленка, візит триватиме один день. При цьому він не уточнив, чи будуть проводитися у день інавгурації Януковича будь-які служби відзначивши, що поки програма інавгурації узгоджується. Коваленко відзначив, що всі заходи, які на даний момент були заплановані в Києво-Печерській лаврі у зв'язку з обранням нового Президента відбулися в неділю. 

Зокрема, в неділю предстоятель УПЦ (МП) Митрополит Володимир провів подячний молебень з нагоди завершення виборчої кампанії, поблагословив Януковича на президентство, подарував йому екземпляр Пересопницького Євангелія, а також Іверську ікону Божої Матері, біля якої Янукович кілька разів молився на горі Афон, і в день пам'яті якої відбудеться інавгурація.