Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Грецька церква

Священний Синод Елладської Церкви випустив послання, в якому висловлює жаль з приводу різких заяв митрополита Дріінопольского і Конітского Андрія на адресу офіційних осіб Грецької Республіки, повідомляє портал romfea.gr. Як заявив Священний Синод, думки, які були висловлені останнім часом митрополитом Андрієм - це його особиста точка зору, а не позиція всієї Елладської Церкви.

Нагадаємо, що днями митрополит Андрій виступав з черговою заявою з приводу декриміналізації вживання наркотиків, чим викликав серйозний резонанс у суспільстві.

Зокрема, Дріінопольскій архієрей сказав, що рішення прем'єр-міністра декриміналізувати вживання наркотичних засобів продиктованим «бажанням привести всіх греків до передозування». Також митрополит Андрій заявив, що подібні рішення явно пов'язані з політичною корупцією, а після публічно назвав віце-прем'єра Пангалос образливими іменами.

Як повідомляють грецькі ЗМІ, влада сильно незадоволена подібними заявами митрополита, і всі постраждалі від його слів особи планують припиняти його виступи юридичними способами. 

Варто нагадати, що менше місяця тому митрополит Андрій дуже різко висловлювався з приводу пропозиції з декриміналізації наркотичних засобів і вже тоді заявив, що, судячи з усього, уряд втратив здоровий глузд.

Джерело: pravmir.ru