Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Хода за сімейні цінності пройшла у ХмельницькомуКілька тисяч хмельничан зібралися біля костелу Христа Царя Всесвіту на урочисту ходу присвячену захисту життя та сімейних цінностей. Величезна колона рушила від храму по проспекті Миру аж до площі перед кінотеатром Шевченка. Йшли гучно та під музику. Скандували гасла та пропагували традиційні сімейні відносини ,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на vsimua.

Хода за сімейні цінності стартувала сьогодні, 20 травня, від костелу Христа Царя Всесвіту на проспекті Миру, 55. Захід зібрав нечувану кількість хмельничан та гостей міста. Найменшій учасниці «Ходи на захист життя та сімʾї» – ледве виповнилося два місяці. Підтримати ініціативу Духовної ради міста Хмельницького під патронатом міського голови, прийшли віруючі різних конфесій та національностей. Не оминули увагою це грандіозне дійство і представники влади.

Море повітряних кульок та плакатів з пропагандою сімейних цінностей майоріли у дворі храму. Від костелу рушила кількатисячна колона учасників. Батьки та діти, тримаючись за руки скандували: «Тато, мама і я – повноцінна сімʾя», «Право людини від зачаття», «Міцна сімʾя – міцна держава».