Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Перед своїм дводенним візитом в Марокко, Папа Франциск направив відео-послання до народу країни, в якому подякував Богу за цю можливість, а королю Мухаммеду VI і владі за запрошення і співробітництво.

"Йдучи по шляху мого попередника св. Івана Павла II, я прибуваю як пілігрим миру і братерства, в світі, який дуже потребує обох. Як християни і мусульмани, ми віримо в Бога Милосердного Творця, який створив людей і поселив їх на землі, щоб могли жити разом, як брати і сестри, поважаючи різноманітність один одного і допомагаючи один одному в потребах. Він довірив їм землю - наш спільний дім - щоб дбали про неї з відповідальністю і зберегли для майбутніх поколінь ", - зауважив Понтифік, звертаючись до марокканців.

Папа Франциск зазначив, що подорож стане "безцінною можливістю" відвідати християнську спільноту Марокко і підтримати її. Зустріч з мігрантами стане приводом, щоб направити заклик до побудови разом більш справедливого і братнього світу.

"Дорогі марокканські друзі, я вже зараз висловлюю сердечну подяку за гостинність, і, перш за все, за ваші молитви; і я запевняю вас у моїх молитвах за вас і за вашу дорогу країну ", - завершив своє відео-послання Папа.

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.