Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

 
Святий Престол визначить орієнтири в боротьбі з торгівлею людьмиФеномену торгівлі людьми та боротьбі з ним присвячена міжнародна конференція, організована ватиканським Відділом у справах мігрантів і біженців.

Від 8 до 11 квітня 2019 р. у передмісті Риму Сакровано відбудеться міжнародна конференція, присвячена торгівлі людьми, яку організовує Відділ у справах мігрантів і біженців Дикастерії служіння цілісному людському розвиткові.

Під час конференції обговорюватимуться конкретні ініціативи, спрямовані на втілення «Душпастирських напрямних щодо торгівлі людьми», що були опрацьовані Відділом у справах біженців та мігрантів та представлені 17 січня цього року. Конференція має на меті сприяти глибшому розумінню явища торгівлі людьми і обговорити дії для його викорінення.

В заході візьмуть участь понад 200 осіб, серед яких єпископи, священики, богопосвячені особи, координатори проектів, представники католицьких організацій та експерти, що походять з різних країн світу, які обмінюватимуться досвідом щодо ефективних дій, спрямованих на подолання цього суспільного лиха. Програмою передбачена також приватна зустріч учасників конференції з Папою Франциском.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.